Shtëpia e mrekullueshme që mund ta merrni kudo me vete (FOTO)

Foto 1 nga 12 Pas Para

Kjo shtëpi që do t’ju prezantojmë sot është krijim i arkitektit, Leonardo Di Chiara në bashkëpunim me Universitetin Tinyhouse.

Ai u frymëzua nga jetesa në fëmijëri, në një dhomë të vogël.

Shtëpia është 96 metra katrorë. Mund të bartet kudo.

Leonardo planifikon ta marrë atë në Kopenhagen, Holandë dhe Paris.

Të tjera

Emri i kompromisit

Nga Veton Surroi Në fillim të pluralizmit në ish-Jugosllavi, në Prishtinë mblidheshin partitë politike shqiptare gjithandej Jugosllavisë. Sa herë që…

Abissnet