Shqiptari kishte marrë me qira apartament në zonë luksoze, policia italiane zbulon se me çfarë merrej

Publikuar më 28. 10. 2017 nga Dionis Xhafa

Një djalë shqiptar në Itali vetëm 26 vjeç u arrestua në Itali, pasi u kap me një sasi të madhe lënde narkotike.

Mediat italiane, duke cituar policinë e shtetit fqinj kanë shkruar se djali kishte marrë një apartament me qira në lagjen numër 14 të Romës me pretendimin se po banonte, por se e kishte kthyer atë vend në laborator të drogës, ku dhe kishte në momentin e arrestit 70 kg lëndë narkotike.