Siç raportojë mediat vendase një pallat është në flakë dhe ka disa persona të plagosur. Ndërkohë ende nuk ka asnjë informacion për arsyen e shpërthimit ndërsa dyshohet se mund të ketë ndodhur për shkak të rrjedhjes së gazit në furrën e bukës.

Policia iu ka bërë thirrje qytetarëve që të shmangin sa më shumë kalimin në këtë zonë, për shkak se ende vijon të jetë i pranishëm rreziku.