Shpërthejnë mediat italiane: Skandal, kjo nuk ndodhte për 60 vjet, e njollosët historinë

Publikuar më 14. 11. 2017 nga Dionis Xhafa

Italia nuk do të jetë në Botëror dhe se kjo nuk ka ndodhur që në vitin 1958.

Kështu shkruajnë mediat sportive italiane, që kanë vënë në shënjestër ekipin e Italisë dhe trajnerin, duke thënë se kjo gjë është e turpshme dhe një apokalips i vërtetë. Mediat e Italisë shkruajnë se kjo ishte një disfatë e madhe dhe është njollë e zezë në histori. Një tragjedi e pashmangshme , kurse nuk dihet fati i Venturës.

/D.Xh/