Shpella më e gjatë nënujore në botë

Një grup zhytësish ka gjetur një lidhje fizike midis dy shpellave të mëdha nënujore në Meksikë.

Reuters shkruan se zbulimi jep detaje shtesë të qytetërimit antik maja.

Zhytësit arritën të gjenin eshtra dhe objekte të ndryshme.

Hulumtimi i mori disa muaj zhytësve të cilët arritën deri në 347 kilometra të peizazheve nënujore.

Të tjera

Abissnet