Shokohet opinioni, filmi “The Boss Baby” nominohet për “Oscar”

“The Boss Baby”, filmi rreth një foshnje që fliste, nominohet për Oscar. Njerëzit nuk janë shumë të lumtur për këtë.

Krahas filmave si “Coco” ose “Loving Vincent”, “The Boss Baby” mori një nominim për funksion më të mirë të animuar. Kjo është një arritje e madhe për një film me 50 përqind në Metacritic.

Dhe përderisa filmi i drejtohet të fëmijëve, jo të rriturve, është gjykuar si një përpjekje e lodhur për të argëtuar të gjitha grupmoshat.

Si rezultat i nominimit të filmit, shumë njerëz e kanë krahasuar filmin me filma të animuar më të kritikuar dhe të suksesshëm si “The Lego Movie” e të tjerë.

Të tjera

Abissnet