Shkodër, policët urdhërohen të japin kontribute për të prekurit nga tërmeti (Dokument)

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër ka vendosur me urdhër mbledhjen e kontributeve në ndihmë të familjeve të dëmtuara nga tërmeti.

Në një dokument që është publikuar nga eksponentë të opozitës, zbulohen shumat që duhet të japin nga xhepi uniformat blu.

Kështu, thuhet se drejtori, zv/drejtori dhe shefat e Komisariateve duhet të japin nga 5000 mijë lekë.

Shefat e Sektorëve dhe Shefat e Seksioneve në Drejtori e Komisariate duhet të dhurojnë 4000 lekë.

3000 lekë është shuma që duhet të jepet nga specialistët, ndihmë specialistët dhe punonjësit e tjerë. Ndërsa, punonjësit e tjerë civil në masën 2000 lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Darka e gabuar!  

Uran Krasniqi Dy kryeministrat, ai i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Kosovës Ramush Haradinaj, pritet të takohen në gjyq….

Abissnet