Shkatërrohet makina e Antonio Conte-s. Ja pse (FOTO)

Makina e Antonio Conte-s u shkatërrua gjatë një stuhie të fortë ere, në vendin e parkimit të qendrës stërvitore të Chelsea.

Një tavolinë qelqi ra dhe e goditi makinën e trajnerit.

Drejtori i komunikimit të klubit, Steve Atkins, i cili ishte shumë afër.

” Unë pash Steve duke ecur drejtë makinës së Contes, pastaj paprimas ajo tavolinë e madhe ra papritmas dhe me shpejtësi të madhe, duke bërë që qindra copa të vogëla të shpërndahen kudo” , u shpreh njëri nga pjesëtarët e stafit.

Të tjera

Abissnet