Shfrytëzoni manaferrën! Digjni kaloritë si me një muaj ushtrime

Manaferra për ekspertët e mjekësisë popullore ky frut është super i pasur me vitamina dhe mineralet bazë për organizmin e njeriut. Pikërisht për këtë arsye rekomandohet që ky frut të konsumohet nga të gjitha grupmoshat.

Manaferrat përmbajnë lëndë ushqyese, të quajtur polifenolë, të cila të nxisin djegien e yndyrës gjatë stërvitjes duke rritur rrjedhjen e gjakut.

Doktor Sam Shepherd ka thënë se kanë mjaftuar shtatë ditë për të parë ndryshimet fillestare.

“Çdo gjë mbi 20% është zakonisht ajo që ne presim të shohim me 3-4 javë të stërvitjes së rregullt”, u shpreh ai.

“Ishte pozitiv për të parë se efektet e florës së zezë në djegien e dhjamit shtrihen tek femrat, veçanërisht pasi ato kanë një mbështetje më të madhe ndaj yndyrës si lëndë djegëse në krahasim me meshkujt”, shpjegon Shepherd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet