Këto ushqime konsumojini çdo pasdite për forma të mira trupore

Secili prej nesh regjimin ushqimor nuk duhet ta anashkalojë. Që trupi i njeriut të ndihet i ushqyeshëm duhet të ushqehet 3 herë në ditë me vaktet kryesore dhe dy mes vakte. Ky balancim i ushqimit na bën që të ndihemi të ngopur gjatë gjithë ditës por gjithashtu mban dhe në linja të mira trupin tonë.

Shumica e njerëzve mendojnë se një trup me përmasa perfekte dhe ushqimi i shëndetshëm është një fenomen i pamundur.

Megjithatë është gjithmonë e mundur që të humbni peshë dhe të qëndroni në formë nëse gjeni balancin e duhur mes produkteve të shëndetshme dhe produkteve të tjera me më shumë kalori.

Më poshtë ju sjellim disa ushqime të shëndetshme që mund t’i konsumoni pas orës 18:00, ushqime të cilat do të ju ndihmojnë që të humbni peshë dhe të jeni të shëndetshëm.

Misër

Nektarina

Selino

Kungull

Lakra

Këpurdha

Rrepa

Kivi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet