Sëmundjen e veshkave mund ta dalloni nga këto shenja

Publikuar më 03. 11. 2017 nga Jola Alimemaj

Sëmundja e veshkave është mjaft serioze dhe shqetësuese.

Po si ta dalloni nëse veshka juaj ka probleme?

Ja disa mënyra të thjeshta.

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë

2. Ndryshim i ngjyrës së urinës

3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje

4. Simptoma të ngjashme me gripin

5. Gjak gjatë urinimit

6. Infeksione në traktin urinar