Sektorë problematik, shkarkohen 6 drejtorë te ALUIZNI dhe Hipotekat

Kryeministri Rama vijon shkarkimet. Gjashtë drejtorë që kanë punuar te ALUIZNI dhe Hipotekat janë shkarkuar nga detyra.

Motivi i shkarkimit ka qenë performanca e dobët.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Enklava apo komuna?

Emilie Fort Pothuajse një vit më parë, kur shkëmbeva disa email-e, me një profesoreshë në Beograd, unë theksova përdorimin e…

Abissnet