Samsung Galaxy S9 dhe Galaxy S9 +, ja kur do të dalin në treg

Telefonat Samsung Galaxy S9 dhe Galaxy S9 + do të shpallen zyrtarisht të dielën.

Në treg mund të gjenden në më pak se një muaj.

Kur flasim për memorien në modelet S9 dhe S9 +, modeli më i vogël do të ketë 4GB RAM dhe 64GB hapësirë për ruajtje (ndoshta 128GB), ndërsa modeli S9 + ka 6GB RAM dhe 256GB hapësirë ruajtjeje.

Të tjera

Abissnet