Rosa më e famshme e momentit (Foto)

Gjithçka nisi më 10 Tetor 2018, kur në Twitter u shpërnda videoja e parë e kësaj rose të veçantë që gjendet në Nju Jork, SHBA.

Rosa quhet “Rosa Mandarine”, (Aix Galericulata), dhe origjinën e ka nga Azia.

Ngjyrat tepër të veçanta i dhanë rosës famë të menjëhershme në rrjetet shoqërore, aq sa gazetarë e kameramanë u mblodhën nga të të gjitha anët.

Fama ishte aq e madhe sa disa artistë nisën t’i bëjnë edhe piktura si shenjë nderimi artistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Darka e gabuar!  

Uran Krasniqi Dy kryeministrat, ai i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Kosovës Ramush Haradinaj, pritet të takohen në gjyq….

Abissnet