Rihanna sjell produkte të reja kozmetike

Qendra e kozmetikës nga Rihanna “Fenty”, ka sjellë produkte të reja të kozmetikës.

Gjatë ditës së sotme, Rihanna ka njoftuar se kanë dalë 40 lloje të nuancave të sherkut të cilat i japin shkëlqim fytyrës.

“Fenty Beauty është krijuar për të gjitha llojet e lëkurave, personaliteteve të grave, kulturave dhe racave”, ka shkruar Rihanna, duke shtuar se dëshiron t’i përfshijë të gjitha femrat në kozmetikën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet