Rihana poston foton e veshur çuditshëm, Noizy e fëlliq keq fare: Katunare e dreqit

Publikuar më 07. 12. 2017 nga Dionis Xhafa

Këngëtarja e mirënjohur Rihana ka postuar një fotografi të çuditshme paksa dhe se nuk kanë munguar aty komentet e shumta. Ndër të tjera ka komentuar edhe Noizy. Reperi shqiptar ka pasur një koment të thjeshtë për Rihanën: “Katunare e dreqit”, shkruan JOQ.

Nuk dihet nëse Rihana e sheh dot këtë koment. Do të ishte mirë që njerëzit tanë të artit të bashkëpunojnë edhe me figura ndërkombëtare dhe se kjo gjë edhe ka ndodhur, por nëse shtohen bashkëpunimet, do të ishte akoma dhe më mirë.