Qytetarët masakrojnë Ramën në FB: Po të vjen fundi, gjithë këto skandale

Foto 1 nga 8 Pas Para

Edi Rama ka postuar një video në rrjetin social “Facebook”, ku bëhet fjalë për një ekspozitë artistike. Mirëpo, komentet negative pas kësaj janë të shumta. Qytetarët komentojnë ndodhitë e fundit, duke thënë se Ramës po i vjen fundi, pasi qeverisja e tij ka shumë skandale. Madje, dikush i thotë që “të bëjë hekurudhat përpara se të ikë”.

“Po po, ai polici në Malësi të Madhe ishte për të mos u humbur”, shkruan një komentues. Një qytetar quajtur Xhimi Hoxha thotë: “Ti vetëm shou di të bësh o artist”. Ardit Hoxhaj shprehet: “O shtet bëj këto hekurudhat përpara se të ikësh”. Qytetari Edmond Saraci ka komentuar: “Shumë promovime bën në Facebook, po ajo puna e Air Albania si po shkon në sybet”.

Qytetarë të tjerë vënë në dukje se skandalet s’kanë të sosur, po dalin ditë për ditë, shqiptarët ankohen dhe se qeveria bën vetëm propagandë, duke ia shprehur edhe faktin se “Ramës po i vjen fundi”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet