Pse gruaja shtatzënë duhet t’i heqë të gjitha bizhuteritë para lindjes?

Publikuar më 14. 11. 2017 nga Jola Alimemaj

Femrat i adhurojnë stolitë dhe i mbajnë gjatë gjithë kohës, kudo që ndodhen.

Por, kjo ide duket e papërshtatshme për kohën kur jeni duke sjellë në jetë fëmijën tuaj.

Në sallë të lindjes, stolitë dhe aksesorët e ndryshëm duhet të hiqen.

Kjo, pasi ato rrisin mundësinë e infektimit sepse nuk janë të sterilizuara dhe përmbajnë shumë mikrobe në sipërfaqet e tyre.

Gjithashtu, ju mund t’i shkaktoni vetes lëndime të ndryshme si gërvishtje apo lëndime tjera.