Provimi, 280 mësuesit e rinj që hyjnë në testimin e licencës

Enida Vërça

Mësuesit e profilit Kimi, Biologji, dhe Biologji Kimi, do të hyjnë në provimin e licencës duke filluar prej ditës së sotme deri në datën 8 nëntor të këtij muaji. Gazeta “Shekulli” sjell emrat e të tre profileve, të cilët do t’i nënshtrohen provimit në sezonin e XIV, pranë Qendrës së Shërbimit Arsimor (QSHA). Në provimin e Kimisë janë 46 kandidatë. Në provimin e Biologji-Kimisë do të marrin pjesë 147 kandidatë dhe në profilin Biologji 84. Kujtojmë që ashtu si provimet e tjera edhe në këto tre profile, provimi do të jetë i gjithi me alternativa dhe nevojiten përgjigjet e sakta të gjysmës për t’u konsideruar kalues. Ajo që duhet të kenë parasysh kandidatët për mësues, të cilët do të paraqiten për të dhënë provimin është që si fillim duhet të paraqiten 30 minuta para nisjes së provimit.

Ata duhet të kenë me vete një mjet identifikimi. Po ashtu duhet të paraqesin dokumentin që vërteton se kanë bërë pagesën e tarifës dhe diplomat e të dyja cikleve duhen domosdoshmërish. Sa herë që do të hyn në provim, pagesa rritet me 2500 lekë deri në momentin e sigurimit të kalueshmërisë. Në mungesë të pajisjes me diplomë të ciklit të dytë të studimeve, kandidati duhet të pajiset nga Universiteti me një vërtetim ku të specifikohet që ai/ajo i ka shlyer të gjitha detyrimet për përfundimin e ciklit të dytë të studimeve në edukim, si dhe njohjen e gjuhës së huaj, në bazë të testimeve të njohura ndërkombëtare dhe në nivelin e specifikuar në aktet ligjore dhe nënligjore në fuqi. “Kandidatët, të cilëve u mungojnë këto dokumente, nuk mund të marrin pjesë në provimin e shtetit. Për paraqitjen në qendrat e provimit, kandidati duhet të ketë parasysh rregullat e mëposhtme: 1. ndalohet marrja me vete dhe përdorimi i celularëve dhe mjeteve të tjera të komunikimit gjatë zhvillimit të provimit, pasi ky vlerësohet si kriter përjashtimi; 2. ndalohet komunikimi gjatë zhvillimit të provimit. 3. ndalohet duhani dhe konsumimi i ushqimit në mjediset e provimit”, thuhet në këtë njoftim.

Lista – Kimi
Nr. Emri Mbiemri
06.11.2019   14:00
1 Adelajda Bajramaj
2 Albana Brahilika
3 Albina Sota (Nako)
4 Alkida Gjoci
5 Anisa Demerxhiu (Maja)
6 Anjeza Hani
7 Anxhela Peza (Çela)
8 Ardiana Hyka
9 Ardiana Xhaferri (Çela)
10 Ardit Kovaçi
11 Arisa Mamaçi
12 Arjela Dhamo
13 Arlinda Leti
14 Arnoldi Ahmetaj
15 Brixhilda Lama
16 Brixhilda Duka
17 Brunilda Preçi
18 Dorisa Çoçka
19 Elisabeta Paja
20 Elona Prençi (Meta)
21 Emiljano Cenaj
22 Entela Paja
23 Ermira Berisha (Doku)
24 Ervis Domi
25 Fatjona Rexhepaj
26 Flogert Hasaj
27 Florina Lana (Shehi)
28 Florjana Mema
29 Gjensila Mengaj
30 Jonida Gashi
31 Judi Haka (Lamaj)
32 Katerina Nasi
33 Klevisa Diko
34 Klobeta Lusha
35 Maria Ifti
36 Mide Çollaku
37 Mihane Dauti
38 Romina Gjona
39 Sibora Mile
40 Sidorela Kapxhiu
41 Vera Xhafa
42 Vjosana Vrioni
43 Xhensila Kuqo
44 Xhulio Lalaj
45 Xhuljeta Çyçeni
46 Klodjana Cake
Lista – Biologji Kimi
07.11.2019   09:00
1 Ada Balla
2 Adila Tafaj
3 Albana Ibaj
4 Alma Biba
5 Amarildo Koçiaj
6 Ana Kajaçka
7 Anisa Kapidanja
8 Anisa Ravolli (Shaqe)
9 Anxhela Berberi (Goskolli)
10 Anxhela Baçalli
11 Ariola Guraj
12 Arjola Basha
13 Armando Skonja
14 Artjola Vaska
15 Aurel Hidri
16 Aurel Gjoni
17 Aurel Çela
18 Bedrana Nurçja
19 Benereta Sade
20 Besim Rruplli
21 Besjana Latifi (Hoxha)
22 Blerina Meta (Murati)
23 Brikena Rustemi
24 Brunilda Ndini
25 Brunilda Djaloshi
26 Dallandyshe Tusha
27 Daniela Pula
28 Defrime Karazajmi
29 Denis Agaj
30 Diellë Preldakaj
31 Donika Shabani
32 Donika Sheta (Kapica)
33 Dorina Flora
34 Edlira Pisha
35 Edlira Bregu
36 Edlira Bilali
37 Edmira Dushi
38 Eduard Mata
39 Egesta Trashani
40 Elca Sinani
41 Elfrida Hoxhaj
42 Eli Hokja
43 Eliona Alimani (Danjolli)
44 Eliona Shqalsi
45 Eliont Çinari
46 Eliverta Bardhollari
47 Elmifazana Doma
48 Elona Skura (Toplana)
49 Elsa Kastrati
50 Elsjon Polisi
07.11.2019   11:30
51 Elvira Doçi
52 Enea Habip
53 Enkeleda Veliu
54 Enrik Hamit
55 Entela Gjyli
56 Eri Bashllari
57 Eriola Ceni
58 Eriona Shuli
59 Eriona Xhelo
60 Erisa Alla (Luca)
61 Erisiola Topi
62 Eristela Danglli
63 Erjona Sina
64 Ermira Cjapi
65 Ermonela Nezha (Bani)
66 Esmerald Kasa
67 Esmeralda Avdiu (Memolla)
68 Esterina Lozi
69 Esterina Lleshaj (Balla)
70 Evisa Sinani
71 Fatjon Halilaj
72 Fatjona Cahani (Quni)
73 Florida Rakipi (Toska)
74 Florida Çallaku (Farruku)
75 Florina Lleshi (Koliçi)
76 Fredinant Petro
77 Geletika Troci (Canameti)
78 Gentian Lloti
79 Gentjana Marku (Okseti)
80 Gerald Basha
81 Griselda Çuku
82 Halil Gashi
83 Heroina Xhafa
84 Ina Çorbaxhi
85 Irena Jaupi
86 Iris Mandiqi
87 Isuf Mziu
88 Jolanda Leka
89 Joniada Dulli
90 Jonida Debrova
91 Jorida Prifti
92 Juljan Xhafa
93 Juljan Vrapi
94 Katerina Baçi
95 Kelsona Nushi
96 Klodian Gora
97 Kostandin Veshi
98 Kozeta Myrta
99 Kreshnik Rama
100 Liljana Marku
07.11.2019   14:00
101 Lindita Gura (Bajrami)
102 Liresta Malaj
103 Lule Kastrati
104 Lumturi Goga
105 Malbora Shehati
106 Manjola Spahiu
107 Manuela Tafçiu
108 Mariel Kadiolli
109 Mariglena Laboviti (Leshi)
110 Marinela Durbaku (Çerri)
111 Marjana Kadhe (Skënderi)
112 Marjeta Papri
113 Markela Malelli
114 Marsela Likrama
115 Matilda Syla (Demhasa)
116 Matilda Tafxhafa (Xeka)
117 Mehmet Methasani
118 Merita Metoshi
119 Myrvete Bajraktari (Neza)
120 Nertila Agolli
121 Olgerta Beshiri (Potka)
122 Olsa Gjaçi
123 Olsi Xhemollari
124 Orges Zogu
125 Pranver Merdini
126 Qamile Dosku
127 Qefsere Sadikaj
128 Rexhina Senka
129 Rezearta Gjini
130 Rruzhdi Harhulla
131 Selime Topi
132 Selvie Hykaj (Mulaj)
133 Sidorela Spahiu
134 Sidorela Dede
135 Sonila Cenaj (Spahiu)
136 Sonila Plaka
137 Suzana Dranga
138 Vath Gjoka
139 Vebi Stana
140 Vera Luta
141 Xhesilta Stafa
142 Xhudia Guma
143 Xhuli Sulaj
144 Xhumaje Kurti
145 Zamira Shehu
146 Zana Tethorja (Begu)
147 Ornela Çenga (Elezi)
Lista – Biologji
08.11.2019   09:00
1 Adela Meta
2 Adela Bebej
3 Aida Doçi
4 Albana Gjoçaj
5 Alda Prifti
6 Andrit Hyselli
7 Anisa Kolici
8 Anisa Dulellari (Çipi)
9 Anisa Alla
10 Anxhela Xhemaj
11 Anxhela Hazizi
12 Anxhela Jahaj
13 Arbëresha Mena
14 Argesa Zhuka
15 Arjola Durmishi
16 Aurora Nuro
17 Bejaze Agalliu
18 Blerina Gashi
19 Blerta Zhurda
20 Brixhilda Muçi
21 Brunilda Durdia
22 Denisa Agalliu
23 Denisa Roko
24 Denisa Feta
25 Desjana Bici (Gjeçi)
26 Eda Agalliu
27 Edmonda Haxhillari
28 Eldisilda Mema
29 Eleni Stefo
30 Enina Sakuta
31 Entela Hyka
32 Enxhi Lulaj
33 Erikson Milloshi
34 Eriona Kukeli
35 Erjona Arapi
36 Ermelinda Demiraj (Dukaj)
37 Ermira Doku
38 Esma Fafa
39 Esmeralda Shkurta
40 Evgjeni Bazaj
41 Fationa Halil
42 Fjoralba Shehaj
43 Flavia Duka
44 Florinda Ismailaja
45 Hamid Seferi
46 Irena Pudja
47 Juela Mujollari
48 Julinda Sinaj
49 Klara Hasanlliu
50 Klaudia Seferi
08.11.2019   11:30
51 Klaudja Hoxha
52 Klejvi Buçka
53 Kozeta Rexhepi
54 Laureta Sadikllari
55 Laureta Bulica
56 Leonora Iskurti
57 Lorela Pashaj
58 Lorena Ocka
59 Maria Demiri
60 Marinela Mandi
61 Matilda Tafa (Prifti)
62 Melisa Ormëni
63 Melisa Hasmuça
64 Migena Taraj
65 Nexhmie Sula
66 Olta Ziko
67 Ornela Alushi
68 Paulina Memokondaj
69 Pranvera Dermishaj
70 Pranvera Agalliu
71 Riselda Kalemi (Xhyra)
72 Romina Çukaj
73 Sidorela Alla
74 Silva Dogani
75 Tea Kanani
76 Ujeza Fejzaj
77 Valbona Mamo
78 Vilma Sela
79 Vjola Mëzuraj (Koçi)
80 Vojsava Shima (Teta)
81 Xhejni Leskaj
82 Xheni Domi
83 Xheni Çela
84 Zamira Buci (Halili)

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet