Prokurori Kostaq Beluri kalon Vettingun

Prokurori pranë Prokurorisë së Përgjithshme Kostaq Beluri ka kaluar me sukses sitën e Vettingut. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, pas seancës dëgjimore, kalimit në sitë të pasurisë dhe pastërtisë së figurës të Belurit, ka dalë në përfundimin se ai mund të qëndrojë në detyrë.

Beluri ka rezultuar pa probleme në pjesën e pasurisë. Kostaq Beluri është një prokuror kandidat për në Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Është ai prokurori që ka pushuar çështjen për korrupsion ndaj gjyqtarit Thanza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet