Prezantohet telefoni i adhshëm i markës “Samsung”

Ka një patentë të re të Samsung të publikuar sot që tregon një telefon potencial të dyfishtë me një ekran të gjithanshëm që shtrihet edhe në pjesën e pasme të pajisjes, i shfaqur nga LetsGoDigital.
Dhjetë vizatime konceptuale i referohen një “pajisjeje ekrani” dhe tregojnë një ekran të madh kryesor në pjesën e përparme që përfundon në pjesën e pasme ku potencialisht mund të shfaqen më shumë aplikacione. Ekrani i pasmë duket të jetë pothuajse gjysma e madhësisë së ekranit të përparmë. Linjat e ngurta të vizatimeve janë karakteristikat e pretenduara, ndërsa linjat e thyera janë ilustrative dhe tregojnë se çfarë mund të duket si pjesa tjetër e pajisjes.
Kjo patentë e fundit mund të nënkuptojë një koncept telefoni të mundshëm në të ardhmen. Samsung ka patentuar më parë për koncepte të tjera. Kompania ka thënë më parë se shpreson të lëshojë një pajisje të lakueshme vitin e ardhshëm.

Të tjera

Abissnet