Përmbytjet në Fier, 100 shtëpi nën ujë, 15 familje të evakuuar

Rreth 15 familje janë evakuuar që prej ditës së djeshme në Fier si rezultat i përmbytjeve nga reshjet.
Nga përllogaritjet paraprake, mësohet se rreth 100 shtëpi janë nën ujë në fshatrat Ferras, Kashishtë dhe Çerven. Gjithashtu mbi 3500 hektarë tokë e dëmtuar.
Kabinat elektrike në zonat e dëmtuara janë stakuar nga OSHEE për efekte sigurie.

Të tjera

Emri i kompromisit

Nga Veton Surroi Në fillim të pluralizmit në ish-Jugosllavi, në Prishtinë mblidheshin partitë politike shqiptare gjithandej Jugosllavisë. Sa herë që…

Abissnet