Përmbytet nënstacioni në Zemblak, denoncuesi: Shihni ç’bëjnë karafilat… (VIDEO)

Pas daljes nga shtrati të lumit Devoll në Korçë, janë krijuar edhe problemet e para. Nënstacioni i Zemblakut është përmbytur nga ujërat dhe ish-kryeministri Sali Berisha ka postuar denoncimin e qytetarit dixhital, bashkë me videon se çfarë ndodh aktualisht aty.
Postimi i Berishës
Qytetari dixhital informon:
Shkakun e përmbytjes së Nën/stacionit Zemblak, Korçë!
Ai akuzon bordin e kullimit. Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e tij. sb
“Mrgj z. Berisha. Këtu jemi në Nën/stacionin Zemblak, shiko ç’bëjnë këta karafilat e bordit të kullimit Korçë, kanë lënë të mbyllura portat e digës”.

Të tjera

Abissnet