Përmbyset makina në autostradën Tiranë-Durrës, bllokohet qarkullimi (FOTO)

Publikuar më 13. 02. 2018 nga Xhentila Gjoshi

Një makinë është përmbysur në autostradën Tiranë-Durrës, në afërsi të Sukthit. Nuk dihet ende nëse ka viktima, por vetë qytetarët kanë nxituar të ndihmojnë për ta shpëtuar drejtuesin dhe personat e tjerë që ndodheshin brenda. Qarkullimi është ndërprerë për një farë kohe në njërin krah.
Sipas informacioneve, ngjarja mund të ketë ndodhur për shkak të shpejtësisë dhe lagështirës në rrugë.