Përgjigjet e Lotarisë Amerikane, bie serveri si pasojë e dyndjeve

Sikundër ndodh çdo vit, kanë nisur problemet e para në lidhje me marrjen e përgjigjeve për Lotarinë Amerikane.

Faqja ku të gjithë mund të shohin nëse janë fitues apo jo, ka rënë dhe ka disa minuta që nuk punon.

Dyndja e madhe e njerëzve që kërkojnë njëkohësisht nëse janë shpallur ose jo fitues është bërë shkak për rënien e serverit.

Përgjigjet mund t’i lexoni në faqen më poshtë: 

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(15l5acekgb5dzytkqrr0c2be))/CheckStatus.aspx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet