Përdoruesit e Instagram-it në alarm, faqja bie në tërë botën

Një nga platformat më të mëdha sociale, për fat të keq ka rënë. Bëhet fjalë për Instagramin dhe kjo ka shkaktuar panik në të gjithë botën, pasi është mjaft e vështirë që të kesh akses.

Përdoruesit nuk munden të ngarkojnë në profilin e tyre lajme, ose foto. Nga të dhënat e para, thuhet se nuk janë prekur të gjithë përdoruesit.

Ata që janë përballur me këtë ngërç, kanë dëshmuar se mund të shohin profilet e njerëzve, duke shkuar në faqen e internetit të Instagram.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet