Panik në SHBA. Pako e dyshimtë, por se…

Kjo është një periudhë ku ka festa dhe nuk ka shans më të mirë se ky për terroristët. Një pako e dyzhimtë e cila dyshohet se mban brenda pleh organik shkaktoi një alarm për bombë shumë pranë shtëpisë së sekretarit amerikan të Thesarit Steven Munchin në Los Angelos. Policia ka thënë se pakoja e mbushur me pleh u gjet rreth orës 19.40 minuta.

Shërbimi Sekret është duke hetuar në lidhje me ngjarjen, shkruajnë mediet ndërkombëtare. Personat afër ngjarjes janë shprehur të revoltuar në lidhje me këtë incident.

Të tjera

Abissnet