Pamje të vendeve të braktisura nga njerëzit, populluar nga kafshët (FOTO)

Foto 1 nga 9 Pas Para

Migracioni ka sjellë braktisjen e shumë vendeve në botë, të cilat janë populluar nga kafshët.

Shtëpi, kisha, ndërtesa, qendra tregtare, hapësira të gjelbra dhe rrugë, për shumë kohë kanë qenë të shkreta, por tani edhe pse të rrënuara, janë të banuara.

Ja disa pamje të vendeve të braktisura nga njerëzit dhe populluar nga kafshët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet