Pamje të Neptunit me teleskop. Ka ngjyrë të kaltër (FOTO)

Teleskopi Shumë i Madh i Observatorit Jugor Europian (VLT) përdorte atë që njihet si tomografi me lazer për të kapur imazhet e planetit.

Instrumenti i teleskopit punon me modul optik adaptiv GALACSI, i cili e lejon teleskopin të kapë disa imazhe tepër të qarta dhe të mprehta të kapura nga Toka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet