Pamje mahnitëse, balena befason peshkatarin (Foto)

Një balenë është kujdesur që të surprizoi një peshkatar, i cili kishte hedhur grepin në mes të detit për të zënë peshk.

Ashtu siç shihet edhe nga fotot e bëra nga disa turistë, balena ka dalë në sipërfaqe dhe është hedhur përsëri, duke tërhequr kështu vëmendjen e të gjithëve.

Pamjet mahnitëse të balenës pushtuan mbarë rrjetin. Ajo u fotografua në brigjet e Kalifornisë, në gjirin Monterej.

Kujtojmë se kjo zonë është shumë i pasur me gjallesa të shumta detare, sidomos me balenat, që tërheqin plot vizitorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Vija fatale e Ballkanit

Blerim Latifi Gjatë historisë, njerëzit në Ballkan kanë vuajtur nga një lloj fataliteti gjeopolitik. Ky fatalitet ka të bëjë me…

Abissnet