Soft

10 shtëpi të dizajnerave të ndërtuara nga vetë ata (FOTO)

  • Pandeli
  • 17 Shkurt 2017, 19:05
  • Përditësuar 19:05

1 Nga 20 Foto
Qoftë arkitektët apo dizajnerat gjithmonë i kushtojnë një rëndësi të veçantë projektimit të shtëpive të tyre.

Që nga interieri minimalist i John Pawson në Londër, e deri në rezidencën e Gëendolyn Huisman dhe Marijn Boterman, portali “Dezeen.com” sjell një artikull me dhjetë shtëpi dizajnerash të ndërtuara nga vetë ata. (Imazhet janë kortezi e autorëve). /P.Sh/

Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

6 + 7 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM