Politikë

Nishani i jep gradën “Gjeneral Brigade” kolonelit Tonin Marku


1 Nga 2 Foto
Presidenti Bujar Nishani ka dekretuar sot me gradën “Gjeneral Brigade” komandantin e Qendrës së Bashkuar Operacionale, Tonin Marku. Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

"Në mbështetje të nenit 92 germa “d” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të pikës 3, germa “a”, të nenit 9, të ligjit nr.64/2014 “Për pushtetet dhe autoritetet e drejtimit e të komandimit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar, me propozim të Ministrit të Mbrojtjes,

Dekretoj

Kolonel Tonin Ndue Marku, me detyrë “Komandant i Qendrës së Bashkuar Operacionale” i jepet grada madhore “Gjeneral Brigade”.

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë", thuhet në dekret. /E.SH/

Aldo
Mire e bere qe e gradove por cfare drejtojne te gjithe keta gjenerala kolonela majora se nuk po shikoj ushtare se i kane dhe po i lirojne nga ushtria per dite me ato ligjet qe miratojne dhe po i detyryjne te behen hajdute

Shto komentin tuaj

6 + 9 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM