Njoftime PRINT

"Hoti Bailiff Service” shpk

Hoti Bailiff Service” shpk

Shoqëria  Përmbarimore zhvillon Ankandin i  parë  për shitjen e pasurisë të paluajtshme  : “Arë+truall”,Pasuria Nr. 76/33, Vol. 1 Fq. 91, ZK. 1091, sip totale 803 m², nga ku  250 m2 truall dhe 120 m2 ndërtesë vendodhje ne, Baltez, Fier,. në pronësi Hajro Spaho Rashlani në masën 23,564.8 Euro

Ankandi i parë për shitjen e kësaj pasurie zhvillohet më datë 21/02/2017

Adresa  Durres : L.3 , Rr. Skenderbej 

Adresa Tirane : Rr. Durresit , Pll 102 , Shk 8 , Kt 2.

Email : luanhoti.permbaruesprivat@gmail.com Mob:  0674070740 ose 0674070742

Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

2 + 1 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM