Njoftime PRINT

Njoftim

Përmbaruesi Gjyqësor Privat Rigels Dikellari me seli Lgj.Nr.3, Rr,”Naim Frashëri “,Pogradec njofton shpalljen për shitjen në  ankand të  pasurisë të paluajtshme.
1-Truall me sip.totale 200 m2,pronë e debitorit  Roland e Rajmonda Kodra  ndodhur ne Lgj.Nr.2-Pogradec vendosur në hipotekë në favor të Societe Generale Albania .Ankandi  do të zhvillohet në Dt..03.03.17 ora 16.00 me çmimin  në shumën prej 1.600.000 (një million e gjashtëqind mijë) lekë

 

Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

7 + 8 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM