Njoftime PRINT

"Sherbimi Permbarimore AB" Shpk

Nga ana e Shoqerise "Sherbimi Permbarimore AB" Shpk eshte shpallur ankandi faza e pare per pasurine e meposhtme:

1-“Apartament”  me siperfaqe banimi 100 m2 ,ne Zonen Kadastrale 8602, Volum 25, Faqe 242 ,me Nr.Pasurie 23/119+1-12 me adrese: Lagja “10 Korriku ” Vlore.

Cmimi fillestar per shitjen ne ankand te pasurise eshte  40,000 (dyzet mije )Euro

Ankandi do te zhvillohet ne date 23.02.2017 prej ores 15:00 deri ne oren 16:00 prane Zyres se Shoqerise "Sherbimi Permbarimore AB" Shpk me Permbarues Gjyqesor Privat Admir Beqiri te ndodhur ne adresen Rr.Bul Zhan Dark Pall.Kulla.1Teknoprojekt Shk.1 Kat.4 Ap.10 Tirane.

Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

5 + 1 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM