Njoftime PRINT

STAR

Shërbimi Përmbarimor STAR zhvillon ankandin e dytë për :


Pasuria e Artur Halit Kuci hipotekuar për garantimin e detyrimit në shumën 1,879,129 lekë


Bar- Bufe, Numër Pasurie 104, Zona Kadastrale 3069, Vol.6, Faqe 37, Sipërfaqe totale 31.7 m2, ndodhur në Pukë me çmim fillestar ankandi 1,400,000 ( një million e katërqind mijë) Lekë


Afati i fundit për pranimin e ofertave do të jetë data 13.03.2017, Ora 16:30 në ambientet e Shoqërisë “Shërbimi Përmbarimor STAR” sh.p.k, me adresë: Bulevardi “Zogu I”, Rruga “Maliq Muço” Nr.1, Qendra e Biznesit “STAR”, Tiranë


Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

9 + 2 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM