Njoftime PRINT

“E.P.S.A” SHPK

SHOQËRIA PËRMBARUESE PRIVATE “E.P.S.A” SHPK NJOFTON SHPALLJEN E  ANKANDIT PËR :

 

  • “Apartament” me 102 m2, ZK 8260,  Nr. pasurie 6/400+1-1, Vol. 27, fq. 247. Kjo pasuri eshte hipotekuar në favor të Banka ProCredit sha. Çmimi me të cilin fillon ankandi është 44,840 Euro. Ankandi zhvillohet datë 16.03.2017 ora 16.00 në adresen Rr.”I. Qemali”, Pall.”Fratari”, K.6,Tiranë .

  • “Apartament” me  86.2 m2, ZK 3266, Nr. pasurie 96/64+1-12, Vol. 17, fq. 160. Kjo pasuri është hipotekuar në favor te Banka ProCredit sha. Çmimi me të cilin fillon ankandi është 28,000 Euro. Ankandi zhvillohet datë 16.03.2017 ora 16.00 në adresën Rr.”I. Qemali”, Pall.”Fratari”, K.6,Tiranë.

  • “Apartament” me 64.9 m2, ZK 8621, Nr. pasurie 3/374+1-11, Vol. 6, fq. 4, i ndodhur në Krujë në pronësi të Robert Shani, Silvana Shani. Kjo pasuri është hipotekuar në favor te NBG sha. Çmimi me të cilin fillon ankandi është 21,800 Euro. Ankandi zhvillohet datë 21.02.2017 ora 16.00 në adresën Rr.”I. Qemali”, Pall.”Fratari”, K.6,Tiranë.    Për çdo informacion mund të kontaktoni në tel. 04 2262711 ose në web www.epsa.al.


 

 

Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

4 + 5 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM