Politikë

Bllokohet adresa e KQZ-së, në dispozicion një tjetër faqe

  • 22 Qershor 2013, 16:42
  • Përditësuar 16:45

Rreth orës 18.22: faqja e internetit e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve http://www.cec.org.al/ pësoi një defekt sot dhe doli jashtë funksionimit. Faqja e KQZ-së duhej t’u shërbente shqiptarëve për të gjetur qendrën e tyre të votimit, si faqja më e reklamuar për këtë shërbim, por tani për tani, nuk po funksionon. Ndërkohë, votuesit që nuk e dinë ende se ku do ta hedhin votën e tyre mund të vizitojnë http://95.107.129.71/ListatDPGJC/listat/Informacione.html, për të gjetur qendrën e votimit.


Nuk ka komente deri më tani. Pse të mos jeni ju të parët?

Shto komentin tuaj

9 + 7 =
Gazeta 'Shekulli' iu kërkon gjithë lexuesve të saj, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë!

Ftojmë lexuesit, që nëse kanë opinione mbi shkrimet e botuara te 'Shekulli' apo mbi tema të tjera të lira, mund të na kontaktojnë në adresën: komente@shekulli.com.al


KM