OSHEE njofton ndërprerje të energjisë elektrike, punime në kabina

Ditën e nesërme, OSHEE njofton se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës. Sakaq, përmes një njoftimi OSHEE bën me dije se ndërprerja e energjisë elektrike do bëhet si shkak i investimeve dhe punimeve në disa kabina.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 17 maj

Për shkak të investimit në kabina, në datën 17 maj do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tiranë 👇

📍09:30-15:00

rruga “Hasan Ceka”, pranë rrugës “Don Bosko”, zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht ✔️

📍ora 9.00-15.00

rruga Teodor Keko pjesërisht, (tek Astiri), zona e Mëzezit pjesërisht, pas Digitalb-it ✔️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Vija fatale e Ballkanit

Blerim Latifi Gjatë historisë, njerëzit në Ballkan kanë vuajtur nga një lloj fataliteti gjeopolitik. Ky fatalitet ka të bëjë me…

Abissnet