“Nuk e bëra unë”, ja arsyeja se pse fëmijët nuk duhet lënë vetëm (FOTO)

Çdo prind e njeh mirë fëmijën e vet dhe e se sa i “djallëzuar” është, e si pasojë mendojnë dy herë nëse mund ta lënë vetëm në shtëpi. Gjithashtu secili prind e di shumë mirë se po i lanë ata vetëm, kur të kthehen në banesë do ta gjejnë rrëmujë.

Pavarësisht kësaj, ky është edhe momenti që nisin edhe gënjeshtrat e para. “Nuk e bëra unë” është fraza që fshihet pas çdo gabimi të pafajshëm fillimisht, por që kthehet në një rrëmujë totale. “Daily Mail” ka publikuar disa fotografi ku tregojnë shumë qartë se pse duhet që fëmijët të mos lihen vetëm.

Të tjera

Abissnet