Njoftimet e Facebook, së shpejti edhe në Instagram

Përdoruesit e Instagramit mund ta kenë vënë re shtimin e një ikone të vogël të Facebook-ut në faqen e tyre të profilit.

 

 

Klikimi në atë ikonë aktivizon aplikacionin e Facebook-ut.

Nëse klikoni në atë ikonë për herë të parë dhe nëse llogaria juaj në Instagram nuk është e lidhur me atë në Facebook, atëherë ju vjen njoftimi që thotë: Instagram do të hapë Facebook-un.

Sipas mediumit Mashable, ky opsion i ri është duke u testuar nga Instagrami, dhe kjo gjë është konfirmuar nga një zëdhënës i kësaj kompanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet