Një ari kapet “mat” nga kamerat e gazsjellësit TAP (VIDEO)

Një ari që kërkonte strehën e tij për t’i shpëtuar shiut, është filmuar nga kamerat e gazsjellësit TAP.
Video e publikuar nga TAP në Shqipëri tregon sesi kompania monitoron aktivitetin e arinjve pranë gjurmës së gazsjellësit dhe i programon punimet pa ndikuar në aktivitetin e tyre, sidomos gjatë gjumit letargjik.

Mos i vrisni gratë!

Nga Edlira Gjoni Sikur të mos mjaftonin fast-foodet amtoreske e aspak ndihmëse në lajmet në formë thashethemesh për lobingje ruse,…

Abissnet