Një amvisë seksi si Manjola Nallbani! (FOTO)

Publikuar më 23. 09. 2017 nga Jola Alimemaj

Këngëtarja e mirënjohur dhe mjaft e preferuar Manjola Nallbani ka publikuar një foto në mëngjesin e sotëm ku tregon sesi e ka nisur ditën.

Ajo shfaqet në kuzhinë duke përgatitur mëngjesin.

Këngëtarja ka treguar jo vetëm që është një amvisë e mirë, por që gjithashtu është edhe në formë të shkëlqyer fizike.