Nëse bëni palestër, kujdes nga këto ushqime

Publikuar më 16. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Nëse shkoni në palestër sigurisht që duhet t’i kushtoni rëndësi edhe produkteve ushqimore që ju konsumoni.

Studiuesit thonë se këto ushqime konsiderohen të dëmshme nëse konsumohen para ushtrimeve sepse ndikojnë për keq në aktivitetin tuaj fizik.

Përpiquni t’i shmangni çokollatat, bukën, zarzavatet me gjethe dhe farat e papërpunuara.