Në Skoci ishulli shitet më lirë se një apartament në Londër (VIDEO)

Një ishull në Skoci, së bashku me liqenin që e rrethon, është shitur me një çmim të leverdishëm prej vetëm 250 mijë paundësh.

Ndërkohë që dyfishi i çmimit, plot 481 mijë paund, kushton mesatarisht një apartament në Londër. Në ishull gjenden vetëm rrënojat e dy shtëpive të braktisur, andaj pronarëve të rinj do t’u duhet punë për rinovim.

Mësohet se në ishull ndodhen gjithashtu mullinj me erë, gropa skeptike dhe kanale për ujërat e zeza.

Kompania që po e shet pronën, Vladi Private Islands, ka shitur më shumë se 2,000 ishuj që kur filloi biznesin e tij në vitin 1972. Pronari i këtij biznesi thotë se brezat e vjetër janë më të dhënë pas blerjes së ishujve dhe më pak të rinjtë.

Të tjera

Abissnet