Në këtë shtet kartat SIM do të blihen me skanim fytyre

Nga muaji i ardhshëm, kanimi i fytyrës ose gishtërinjve do të jenë  të nevojshme për blerjen e kartave SIM, në Tajlandë, pasi mbretëria vazhdon të parandalojë mashtrimet elektronike.

Sistemi i ri biometrik, i cili përcjellë kërkesa të ngjashme të vendosura në Bangladesh, Arabinë Saudite dhe Pakistan, do të fillojë të zbatohet nga 15 dhjetori, njofton rregullatori i telekomunikacionit të Tajlandës.

Të tjera

Tërmeti në Bavari

Rosalia Romaniec Partia Kristiansociale, CSU pësoi goditje të fortë në zgjedhjet e landit bavarez. Përgjegjësinë kryesore për këtë e ka…

Abissnet