Në çfarë moshe e humbasin virgjërinë të rinjtë? Shifrat janw befasuese

Jeni kuriozë të dini se cila është mosha mesatare që të rinjtë e humbasin virgjërinë?! Më poshtë janë renditur moshat mesatare në të cilën të rinjtë e 44 shteteve e humbasin virgjërinë, studim ky i kryer nga një kompani kondomësh. Nga analiza dhe studimet ka rezultuar se të rinjtë në Malajzi e humbasin më vonë virgjërinë, rreth moshës 23 vjeçare, pasi nuk u lejohet të kryejnë marrëdhënie para martesës.

Ndërsa të rinjtë që e humbin virgjërinë më herët nga të gjithë, janë ata të vendeve skandinave, të cilët në moshën 15- 16 vjeçare kryejnë marrëdhënie seksuale.

Kjo është lista e plotë:

Malajzi: 23

Indi: 22.9

Singapor: 22.8

Kinë: 22.1

Tajlandë: 20.5

Hong Kong: 20.2

Vietnam: 19.7

Nigeri: 19.7

Japoni: 19.4

Spanjë: 19.2

Indonezi: 19.1

Poloni: 19

Itali: 18.9

Tajvan: 18.9

Rusi: 18.7

Meksikë: 18.7

Afrikë të Jugut: 18.7

Francë: 18.5

Mbretëri të Bashkuar: 18.3

Zvicër: 18.2

Kanada: 18.1

Holandë: 18.1

Greqi: 18.1

SHBA: 18

Australi: 17.9

Turqi: 17.8

Zelandë të Re: 17.8

Sllovaki: 17.8

Gjermani: 17.6

Brazil: 17.4

Irlandë: 17.3

Kroaci: 17.3

Austri: 17.3

Republika Çeke: 17.2

Kili: 17.2

Belgjikë: 17.2

Portugali: 16.9

Bullgari: 16.9

Izrael: 16.7

Finlandë: 16.5

Norvegji: 16.5

Suedi: 16.2

Danimarkë: 16.1

Islandë: 15.6. /Gazeta Express/

 

Të tjera

Leksioni i Studentëve

Nga Zef Bushati Përtej kryefjalës së këtyre ditëve “student” dhe përpjekjeve të kuptueshme për pronësimin politik të protestës, e cila…

Abissnet