Ndryshon trendi i çantave, këtë vjeshtë mbizotërojnë ato me rrip

Sezon pas sezoni ndryshon edhe trendi i aksesorit më të rëndësishëm për gratë. Duket se për vjeshtën e këtij viti do të mbizotërojnë çantat me rrip sepse ata janë komode, praktike dhe mbi të gjitha duken bukur me çdo veshje.

Avantazhi i tyre? Kompakte dhe smart, të japi mundësinë të kesh dorë të lirë në kombinim. Të mëdha apo të vogla, të thjeshta apo të çmuara, përgatituni pasi krijon varësi. Shihni galerinë e modeleve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet