Ndërron jetë në gjumë këngëtari i njohur (Video)

Ka ndërruar jetë këngëtari i grupit të viteve ‘70 “Heat wave”, Keith Wilder. Këngëtari kishte disa hite masive, përfshirë këtu “Alëays and Forever”, “Boggie Nights” dhe “Groove Line”.

Wilder ka pasur probleme serioze me shëndetin kohëve të fundit, dhe ka vdekur në gjumë, sipas kushëririt të tij dhe muzikantit Billy Jones.

“Always and Forever” ishte hiti më i madh i grupit, duke mbërritur kategorinë platinium. “Boogie Nigjts” ishte në top 10she. Grupi ishte i nominuar për 2 çmime Grammy, por nuk kishte fituar. Këngëtari ishte 65 vjeçar.

Të tjera

Abissnet