Nata e fundit e Sanremos, nisin ethet e basteve, shqiptari Ermal Meta favorit

Përfundon sot nata e 5-të dhe e fundit e Festivalit të Sanremos, ku do të shpallet edhe fituesi i kompeticionit më të rëndësishëm të muzikës në Itali.

Ndërkaq kanë nisur bastet, ku qytetarët vënë shuma të caktuara eurosh për emrin që mendojnë se do të rezultojë fitues.

Sa më shumë që personat që kanë vënë bast  besojnë në një rezultat të caktuar, atëherë më i ulët është probaliteti për fitore. Duket se të parët në radhë janë këngëtari me origjinë shqiptare Erma Meta dhe Fabrizio Moro me këngën “Nuk më keni bërë asgjë”.

Teksti është shkruar pas sulmit në Mançester, në koncertin e Ariana Grandes.

Shifrat sipas “Snai” për “Sanremo”

Ermal Meta e Fabrizio Moro: 1,60

Lo Stato Sociale: 3,50

Ron: 6,50

Max Gazze: 12

Annalisa: 12

The Kolors: 15

Ornella Vanoni, Bungaro e Pacifico: 18

Noemi: 25

Shifrat sipas “Sisal Matchpoint” për “Sanremo”:

Ermal Meta e Fabrizio Moro: 1,57

Lo Stato Sociale: 5

Ron: 5

Max Gazzè: 9

Annalisa: 12

Ornella Vanoni, Bungaro e Pacifico: 12

Diodato e Roy Paci: 20

The Kolors: 20

Shifrat sipas “Eurobet” për “Sanremo”:

Ermal Meta e Fabrizio Moro: 1,55

Ron: 4

Lo Stato Sociale: 5

Max Gazzè: 9

Annalisa: 11

Ornella Vanoni, Bungaro e Pacifico: 11

Diodato e Roy Paci: 21

 

Të tjera

Abissnet